EINA

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, adscrit a la UAB, imparteix el Grau de Disseny, titulació inscrita en l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), màsters i postgraus.
— Read on www.eina.cat/

Perfil de l’estudiant

Aquests estudis s’adrecen a qualsevol estudiant, independentment del batxillerat que hagi cursat. No obstant això, algunes habilitats faciliten el desenvolupament d’aquests estudis, entre les quals destaquen la creativitat i la imaginació, la sensibilitat artística, la inquietud per les noves tecnologies, la valoració de la innovació, les habilitats tècniques, la capacitat d’observació i la facilitat per a la representació visual.

Sortides professionals

Àmbits professionals del Disseny d’Espais: interiorisme domèstic i comercial, rehabilitació, adequació d’espais de treball i d’oficines, espais públics i jardins, disseny d’esdeveniments i d’espais efímers, estands, disseny de sistemes per a locals comercials de cadenes i franquícies, disseny d’exposicions, aparadorisme.

Àmbits professionals del Disseny Gràfic: disseny editorial, llibres i publicacions periòdiques, maquetació, identitat corporativa i imatge d’empreses i entitats públiques, desenvolupament d’imatge de marca, direcció d’art, disseny d’interfícies gràfiques, disseny per a la televisió, disseny interactiu i multimèdia, creació tipogràfica.

Àmbits professionals de la Creació Visual: fotografia, edició i retoc fotogràfic, il·lustració, cartellisme, serigrafia, creació d’obra gràfica, estampació, animació, disseny de llibre il·lustrat, il·lustració científica, infografia.

Àmbits professionals del Disseny de Producte : disseny de mobiliari domèstic, urbà i d’espais de treball, disseny d’objectes personals, de regal i complements per a la llar, objectes d’oficina, electrodomèstics, components per a l’automoció, disseny d’envasos i d’embalatges.

Àmbits professionals de la Cultura del Disseny: gestió d’empreses i projectes de disseny, comissariat d’exposicions de disseny, crítica de disseny, investigació i docència del disseny, organització d’esdeveniments culturals, coordinació de projectes editorials.

Nombre de crèdits: 240
Durada: 4 anys
Idioma: Català (60%), castellà (30%) i anglès (10%).
Preu per crèdit: 132 euros
 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta